Tuesday 25 October 2011

DvRA 2011

A visit to a Dutch fair, so I write this article in Dutch.

Afgelopen zaterdag naar de DvRA in Apeldoorn geweest. Omdat ik erg vroeg was had ik geen parkeerproblemen en kon zelfs dichtbij de Americahal parkeren.
Het hoofddoel van deze dag was het bemannen van de CGR stand. Ondanks dit was er tussendoor de gelegenheid om over de beurs te lopen.

Mijn aankopen tijdens de DvRA.
Thuisgekomen met een Cuna SR9. Met deze ontvanger is in 1984 mijn hobby begonnen. Een 160GB externe hardddisk + het boek "Stealth Antennas". Het begrip "Stealth" in dit boek is ruim genomen. Zo worden er ook portabele antennes voor in de tuin besproken.

Weer een leuke dag, ondanks dat het na mijn mening een stuk minder druk was. Handelaren komen ook minder.

73, Tjeerd (Gose) - PA3GNZ

3 comments:

 1. Leuk antiek setje Tjeerd. Denk dat de handel gewoon komende jaren ook een stuk minder word. Er word veel op internet gekocht, daarvoor hoef je de deur niet meer uit. Ik ga alleen naar het NAT toe elk jaar en daar merk je gewoon ook een terug gang. Denk dat er in de toekomst een stuk minder van dit soort evenementen zullen zijn. 73, Bas

  ReplyDelete
 2. Hallo Tjeerd, altijd leuk die nostalgische dingen te kopen. Ik denk wel eens aan mijn Trio receiver, die ik in de zeventiger jaren had. Een geweldig ding. 73 Paul

  ReplyDelete
 3. Goedenavond Tjeed, het was goed dat je vroeg en schepte de deal. Ik vind de ham swaps op deze manier de venders lijken door de spullen pakken voordat de deuren open. Soms al het goede spul is verdwenen. Als voor stealth-antennes doen plaatsen als je besluit op te zetten een tuin antenne.
  Hope the Dutch is ok??

  ReplyDelete